Bekræftet: Trincão ikke smittet med coronavirus

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.10.20

© Getty Images

Tidligere på ugen kom det frem, at portugisiske Cristiano Ronaldo har fået coronavirus. Nu er det blevet bekræftet, at landsholdskammeraten og Barca-spilleren Francisco Trincão ikke har coronavirus. Det er gode nyheder for Barca.

Cristiano Ronaldo har fået coronavirus. Det skabte på Camp Nou straks frygt for, at Francisco Trincão også skulle være blevet smittet, da den unge portugiser var tæt på Ronaldo aftenen inden, men Trincão kan ånde lettet op, for han er ikke smittet med coronavirus. Det meddelte det portugisiske fodboldforbund onsdag, hvor Trincão også senere sad på bænken i hele kampen mellem Portugal og Sverige.

Tre andre Barca-spillere er imidlertid i risikoen for at være blevet smittet, da Sergio Busquets, Sergi Roberto og Antoine Griezmann inden for den sidste uge har stået overfor Cristiano Ronaldo i en landskamp. Indtil videre er der dog ingen meldinger om, at de er blevet smittet.

De tre spillere ventes at vende tilbage til Barcelona i løbet af i dag. Her venter der en ny test for coronavirus inden det går løs mod Getafe om to dage i den spanske hovedstad.

.:FORSIDE:.