Trincao greb ikke chancen da Koeman gav ham den

FCBARCELONA.DK - 04.12.20


Der var glæde i Barca-lejren efter 0-3 sejren over Ferencvaros, men for Francisco Trincao var kampen noget af en skuffelse, for det var ikke meget der lykkedes for portugiseren i løbet af opgøret.

Det handler om at gribe chancen når man får den på et mandskab som Barcas, hvor konkurrencen på alle positioner er benhård. I går fik Trincao chancen fra start mod Ferencvaros, en modstander der absolut var til at tale med.

Trincao lå på højrekanten og skulle forsøge at finde ind i et samarbejde med Dest, samt med primært Griezmann og Braithwaite i angrebet. Det lykkedes dog aldrig for den unge portugiser, der nærmest så ud til at tvivle på sig selv.

Han stod for en del boldtab og forkerte beslutninger. De få gange han forsøgte at afslutte, var han heller ikke beslutsom eller skarp nok, så alt i alt var det skuffende indsats.

Ingen tvivler på Trincaos talent, men indtil nu har ikke vist, at han skal have mere spilletid end Koeman har givet ham. Modsat har holdkammerater som Pedri og Braithwaite grebet chancen og vist gode takter, når de har spillet, akkurat som man så med Fati i sidste sæson.

Det er endnu for tidligt at miste tålmodigheden med Trincao, men han greb ikke den gyldne chance som Koeman gav han i går i Budapest.

.:FORSIDE:.