Trincao fejrede Barca-aftale med afgørende scoring

FCBARCELONA.DK - 04.02.20

// Trincao

Blot tre dage efter at have indgået en aftale med Barca, bragte Francisco Trincao sig i fokus for sin klub Sporting Braga, da han kom på banen og kort efter scorede kampens eneste mål i 1-0 sejren over Sporting Lissabon.

Trincao indledte søndagens opgør på bænken i en meget lige kamp mod Sporting Lissabon, men i det 67. minut valgte hans træner at sende ham på banen. Det skulle hurtigt vise sig at være en god idé, for bare 10 minutter senere gjorde han det til 1-0, der også blev kampens resultat.

Målet kom på en kontra som Trincao selv satte op og efter et par gode driblinger blev der lagt op til Galeno, der afsluttede. Målmanden reddede, men Trincao var klar på riposten og sendte bolden i nettet.

Trincao blev senere kåret til kampens bedste spiller og dermed fik han den perfekte fejring af aftalen med Barca, som han skifter til til sommer.