Trincão er begyndt at lære både spansk og catalansk

Magnus Wind - 25.05.20

© Getty Images

Barca købte i januar det unge stortalent Francisco Trincão, der dog først skifter til catalanerne når den nuværende sæson er færdigspillet. Portugiseren har brugt corona-pausen, på at begynde at lære både spansk og catalansk. 

Quique Setién og resten af den sportslige ledelse har store forventninger til 20-årige Trincão, som skifter til Barca efter den nuværende sæson. Klubben betalte i januar 31 millioner euro, hvilket svarer til omkring 230 millioner danske kroner, for den unge offensivspiller i Braga. Selvom fodbold også har ligget stille i den portugisiske liga, så har Trincão brugt tiden på at forberede sig på livet i Barca. 

Sammen med den tidligere spanske Barca-spiller Abel Ruiz, som nu spiller i Braga, så er Trincão begyndt at lære både spansk og catalansk. Derudover, så skulle Barcas spilsystemer og filosofier også have været på skoleskemaet. Der er altså tale om en seriøs og intelligent fodboldspiller, som Barca har fået fingrene i.

Inden den portugisiske liga blev suspenderet, nåede Trincão at spille 30 kampe for Braga, hvor det blev til syv mål og ni assists. Ligaen i Portugal forventes genoptaget i juni, ligesom i Spanien.

.:FORSIDE:.