Tre spillere i karantænefare inden El Clásico

Kristoffer Hanberg - 23.02.19

© Getty Images

Når Barca i eftermiddag tørner sammen med Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, er der tre af Barcas spillere, der er i karantænefare til El Clásico den 2. marts på Santiago Bernabéu.

Til trods for, at der venter Barca en yderst udfordrende opgave, når de i dagens kamp mod Sevilla skal forsøge at forsvare føringen i La Liga, er det ikke utænkeligt, at Ernesto Valverde og hans tropper allerede har et øje på den kommende weekends El Clásico-opgør i Madrid.

Tre af Barcas spillere er således i karantænefare forud for kampen. Der er tale om Ivan Rakitic, Arturo Vidal og Clément Lenglet, som alle i tilfælde af et gult kort mod Sevilla sidder ude mod Real Madrid.

Da der stadig er uvished angående, hvorvidt Arthur når at blive sin skade kvit inden næste weekends El Clásico, er det ikke utænkeligt, at Valverde vælger at spare enten Rakitic eller Vidal i dagens kamp. Således vil han undgå muligheden for at stå uden begge spillere inden det vigtige opgør mod ærkerivalerne fra Madrid.

Ligesom det er tilfældet for Barca, har Real Madrid også spillere i karantænefare. Casemiro såvel som Nacho er begge i fare for at være ude af den kommende El Clásico i ligaen. Med Sergio Ramos seneste røde kort til samlingen, kan Real Madrid dermed stå uden en række tilgængelige forsvarsspillere til rivalopgøret.

.:FORSIDE:.