fbpx

Tre spillere er i karantænefare mod Getafe

Simon Arun Vrábel - 16.04.23

// Sergio Busquets // Getafe // Ferran Torres // Franck Kessié

Selvom det i eftermiddag handler om Getafe er det værd at bemærke, at både Busquets, Ferran Torres og Franck Kessié i fare for at få karantæne til den svære hjemmekamp mod Atlético Madrid om en uge.

Man høre ofte trænere sige, at man kun har fokus på den næstkommende kamp, men mon ikke Xavi alligevel er blevet gjort opmærksom på, at hvis Sergio Busquets, Ferran Torres eller Franck Kessié søndag eftermiddag modtager et gult kort, vil det betyde, at de har karantæne til den svære hjemmekamp mod Atlético Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


I den spanske liga gælder reglen, som i så mange andre af de europæiske ligaer, at når en spiller har akkumuleret fem gule kort, så skal han sidde over i en enkelt kamp. Netop den regel står tre af de spillere som forventes at få spilletid søndag eftermiddag overfor og det er med sikkerhed noget, som der er blevet talt om i ugens træningssessioer. De tre spillere er Sergio Busquets, Ferran Torres og Fransk Kessié og et fravær af én eller flere af disse vil svække holdet mod Atlético. Især et fravær af Busquets vil være mærkbart.

Xavi fortalte på lørdagens pressemøde forud for Getafe-kampen, at flere af de skadede spillere ventes tilbage til træningen i løbet af næste uge, men det mest optimale ville være, hvis man ikke skulle presse dem fordi andre spillere havde karantæne. Kampene imod Getafe plejer dog at være hårdt spillet og intense og i de seneste tre opgør imellem de to hold har catalanerne modtaget seks gule kort.

Kampen spilles i eftermiddag kl. 16.15 og vises desværre ikke på dansk tv..:FORSIDE:.