Tre kampe på en uge skal bringe optimisme tilbage

FCBARCELONA.DK - 18.09.21

// La Liga

Såvel spillere som fans hænger med hovedet ovenpå den skuffende præstation mod Bayern München. Nu venter der tre kampe på blot syv dage mod modstandere, hvor Barca bør kunne få nogle positive oplevelser.

I tirsdags blev realiteterne kastet i hovedet på millioner af Barca-fans. Holdet er milevidt fra en europæisk topklub som Bayern, for der var klasseforskel på Camp Nou, hvor tyskerne fortjent vandt med 0-3 og godt kunne have vundet større.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Den dårlige indsats har skabt tvivl om hvor holdet reelt står og der er brug for at tage nogle skridt i den rigtige retning, så troen og optimismen kan indfinde sig. Det skal de kommende kampe bruges til og ser man på modstanderne, bør der være mulighed for nogle gode oplevelser der kan bygges videre på.

Indenfor blot syv dage  møder Barca Granada hjemme, Cádiz ude og Levante hjemme. Disse tre kampe bør Barca under normale omstændigheder kunne vinde, da det langtfra er modstandere fra øverste hylde. Alle tre hold ligger i den tunge ende af ligatabellen, med Levante som det bedste hold på en 14. plads inden weekendens kampe.

Derfor ligner det nogle gode kampe til at komme tilbage på sporet og forhåbentlig finde bedre spil frem, end man så tirsdag mod Bayern. Lykkes det Barca at vinde de tre kampe, vil holdet stå langt bedre rustet til hvad der venter, for de efterfølgende kampe er mod Benfica, Atlético Madrid og Valencia.

.:FORSIDE:.