fbpx

Fire Barca-spillere skadet i gårsdagens landskampe

Simon Arun Vrábel - 23.09.22

// Nations League

Hele fire Barca-spillere måtte lade sig udskifte i gårsdagens Nations League kampe med forskellige skader. Der er tale om Jules Koundé og Dembélé fra Frankrig og Frenkie de Jong og Memphis fra Holland.

Xavi har med sikkerhed ikke nydt at se Frankrigs kamp imod Østrig eller Hollands kamp imod Polen torsfag aften, for i begge kampe udgik i alt fire Barca-spillere med skader. Det er ekstremt dårlige nyheder forud for et hektisk oktober-program som både byder på El Clásico og Champions League.

Følgende spillere blev skadet:

Jules Koundé
Franskmanden startede inden for Frankrig, da Østrig kom på besøg, men Koundé nåede kun 22 minutter af kampen inden han måtte lade sig udskifte med en muskelskade i baglåret. Lokale medier skriver, at franskmanden er ude i 2-4 uger og det gør, at El Clásico, som spilles den 16. oktober i Madrid, i den grad er i fare for Koundé, som ellers har fået en stærk start på sit ophold i Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ousmane Dembélé
Selvom at Dembélé blev indskiftet med blot 12 minutter af kampen imod Østrig, går meldingerne i det catalanske og franske medier på, at den hurtige franskmand havde småskavanker efter kampen, men at han er klar til at spille på søndag mod det danske landshold. Derfor bør han også være klar ugen efter når Barca skal besøge Mallorca i ligaen. Dembélé bør dog være opmærksom og lytte til sin krop i den næste landskamp, hvis ikke kan vil sætte sin spilletid med Barca over styr.

Memphis Depay
Den hollandske angriber blev skiftet ud efter 51 minutter på banen og Louis van Gaal har efterfølgende bekræftet, at Memphis ikke forventes at komme til at spille på søndag når Holland tager imod Belgien i den sidste Nations League kamp. Der er endnu ingen meldinger om hvor længe angriberen er ude, men den hollandske landstræner var desværre ikke optimistisk. Det er ærgerligt for både Memphis og Barca, for kampen imod Mallorca i næste uge lignede ellers en gylden mulighed for mere spilletid til hollænderen.

Frenkie de Jong
Louis van Gaal var omvendt meget mere positiv omkring Frenkie de Jong, som han ellers skiftede ud i pausen grundet ubehag i det ene lår. Landstræneren forklarede, at der ikke var tale om en alvorlig skade, men mere at De Jong oplevede ubehag og for at sikre, at det ikke udviklede sig yderligere udskiftede man den blonde midtbanespiller.

Barca har et hårdt program i oktober hvor man skal spille hele ni kampe hvilket svarer til én kamp ca. hver tredje dag.


.:FORSIDE:.