fbpx
Annonce

Tre alvorlige knæskader på fire måneder er unormalt

FCBARCELONA.DK - 03.01.21

© Getty Images
// Gerard Piqué // Philippe Coutinho // Ansu Fati

Det hårde kampprogram som Barca-spillerne udsættes for, sætter sine spor. Efter at Coutinho blev knæskadet i tirsdags, har holdet nu oplevet hele tre langvarige knæskader siden sæsonstarten. Spørgsmålet er, om det stopper her.

En kort sommerpause efter en hektisk sæsonafslutning, kombineret med et sammenpresset program på grund af den sene sæsonstart, er ikke nogen god cocktail. Det kan man skrive under på i Barcelona.

Barca spillede sin første officielle kamp den 27. september og halvanden måned senere pådrog Ansu Fati sig en grim knæskade der krævede en operation. Her lød dommen på fire måneders pause, så det 18-årige stortalent forventes tidligst at spille igen i slutningen af marts måned.

I slutningen af november var det Piqué der kom til skade med sit ene knæ. Catalanernen slap for en operation, men lægerne forventer 3-4 måneders pause. Dermed er han først tilbage i marts eller april. Der er dog forhåbninger om, at han kan forkorte perioden.

Til sidst er der Coutinho, der forventes ude i fire måneder, efter at han blev opreret for sin meniskskade i går.

Det sker sjældent at et hold oplever tre så alvorlige og langvarige knæskader på så kort tid og med det program der ligger foran spillerne, kan man frygte, at det fortsætter på samme måde resten af sæsonen.

.:FORSIDE:.