Transfervinduet åbner måske først til september

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.06.20

© Getty Images

Corona-krisen har som bekendt udskudt de europæiske ligaer et par måneder og det får måske betydning for sommerens transfervindue, der skulle være startet den 1. juli, men nu måske bliver skubbet til efteråret.

Sommerens transfervindue starter normalt den 1. juli, efter sæsonerne rundt omkring i Europa er afsluttet, men med fodbold i sommermånederne bliver transfervinduet sandsynligvis skubbet.

Nu er Premier League ude med et nyt forslag om, at transfervinduet bør begynde den 3. september og slutte den 5. oktober. Årsagen hertil skyldes, at Champions League først slutter i slutningen af august.

Det vil i givet fald betyde et kort og presset transfervindue, men der er også tale om, at transfervinduet kan begynde i starten af september og løbe hele året ud i 2020.

FIFA, der sætter reglerne for transfervinduet, har allerede været ude og bekræfte, at sommerens transfervindue kan blive flyttet, men til hvornår eller om det bliver flyttes vides endnu ikke. Læs mere her.

For Barcas vedkommende har det ikke den store betydning om transfervinduet bliver til sommer eller efteråret, men hvis det bliver rykket, må man altså vente på at forstærke holdet og skifte spillere ud.

.:FORSIDE:.