fbpx

Transferfri Dybala ligner en unik mulighed for Barca

Anders Lang Jensen - 15.01.22

// Paulo Dybala

ps5 art


Barca-ledelsen kigger på transferfrie spillere med kontraktudløb til sommer som mulige tilgange efter sæsonen. Flere navne har været i spil, og nu tegner der sig et billede af, at Juventus’ Paulo Dybala kan hentes gratis.

Argentinske Paulo Dybala har i en årrække været kædet sammen med et skifte til Barca med angriberens blændende teknik og egenskaber, der passer ind i filosofien på Camp Nou. Dybala har kontraktudløb til sommer, og den bliver angiveligt ikke forlænget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge medierne Calciomercato og TyC Sports har argentinerens lejr ingen intentioner om at forlænge aftalen i Torino-klubben. Det giver dermed andre interesserede klubber en unik chance for at hente Paulo Dybala fra den 1. juli uden at betale en transfersum til italienerne.

Ifølge Calciomercato er Barca en reel mulighed som fremtidig destination for Paulo Dybala, mens italienske Inter lige nu er mest konkrete i deres jagt på den offensive argentiner. Der er dog næppe tvivl om, at man i Barca også vil se grundigt på muligheden for at lande en så stor profil som Dybala på en fri transfer.

.:FORSIDE:.