fbpx

Tottenham åbne overfor at hente Lenglet permanent

Peter Vyff - 23.02.23

// Clement Lenglet

Ledelsen sendte før denne sæson Clément Lenglet på udlån til Tottenham, som nu angiveligt ønsker at gøre skiftet permament. Barca skal dog ikke forvente at få en pris tæt på de 36 mio. euro, som franskmanden kostede i sin tid.

Clément Lenglet måtte ligesom en række andre Barca-spillere tage afsked med Camp Nou før denne sæson. Landsholdsstopperen nåede aldrig at blive en succes under Xavi, og han blev derfor sent på en sæsonlang lejeaftale til Tottenham.

Udlånet af franskmanden betød, at der blev plads til indkøbene af Andreas Christensen og Jules Koundé i defensiven, som har været historisk stærkt spillende i denne sæson. Barca har derfor ikke længere brug for Lenglet, og han kan nu istedet se frem til at skifte til Tottenham på en fast aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skyldes, at Spurs ifølge avisen Sport skulle være ganske tilfredse med landsholdsspillerens indsats, og det er da også blevet til hele 13 kampe i denne sæson, hvor han også har budt ind med to assists. Selvom Tottenham ikke fik indskrevet en købsklausul i lejekontrakten, så forventes en potentiel transfer ikke at blive et problem, da Barca angiveligt skulle være åbne overfor alle bud på franskmanden.

Catalanerne betalte selv 36 mio. euro for Lenglet, da han blev hentet hos Sevilla. Barca skal dog ikke forvente at få noget nær den samme pris for franskmanden, som ifølge mediet Transfermarkt på nuværende tidspunkt har en markedsværdi på 12 mio. euro.

Prisen er dog nærmest underordnet for Barca, som på ingen måde har plads til Lenglet i lønbudgettet, hvis han skulle komme tilbage. Derfor har nyheden skabt glæde på Camp Nou, og fortsætter franskmanden med at spille kontinuerligt, så kan han sagtens også tiltrække sig interesse fra andre hold i Europa.

.:FORSIDE:.