fbpx
Annonce

Torres skal revanchere sig på sin gamle hjemmebane

FCBARCELONA.DK - 20.02.22

// Valencia // Ferran Torres

ps5 art


Selvom Ferran Torres kom på tavlen mod Napoli forleden, blev han stærkt kritiseret for at brænde for mange chancer. Det skal han revanchere i dag mod sin barndomsklub Valencia, hvor der ikke venter nogen venlig modtagelse.

Ferran Torres kom til Valencias ungdomsakademi allerede som 6-årig, så der er helt sikkert mange minder der vælter frem, når han i dag løber på banen på Mestalla iklædt Barca-trøjen. Han tog hele turen op gennem rækkerne og nåede at spille 97 kampe for førsteholdet, inden at Pep Guardiola i 2020 hentede ham til Manchester City.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dengang ønskede Valencia at forlænge med Ferran Torres, der dog foretrak at tage til City, hvilket ikke var populært blandt klubbens fans. Derfor venter der ingen venlig modtagelse, når han i dag løber ind på sin gamle hjemmebane.

Det bliver derfor både en speciel og ikke mindst svær kamp for Ferran Torres, for det vil være mærkeligt, hvis han ikke er påvirket af situationen. Samtidig vil alle Barca-øjne hvile på ham, for her håber alle, at han er mere skarp end mod Napoli.

Det er således tæt på det sværest mulige scenarie for Barca-angriberen at skulle vise, at afbrænderne mod Napoli blot skyldtes en dårlig dag.

.:FORSIDE:.