fbpx

Torres: 'Prøvede at sparke bolden over muren'

Simon Arun Vrábel - 17.09.23

// Ferran Torres

Ferran Torres scorede Barcas første frisparksmål i over to år imod Real Betis, og efter kampen afslørede angriberen overraskende, at han faktisk ramte bolden forkert til trods for, at han endte med at scoret et smukt frisparksmål.

Efter en god indsats for det spanske landshold i deres 6-0 sejr over Cypern, kvitterede Xavi med en startplads til Ferran Torres da Barca lørdag aften tryllede mod Real Betis og vandt 5-0. Én af de helt store overskrifter efter kampen var Torres’ frisparksmål som ikke kun var smukt sat ind, men også det første af slagsen siden Messi forlod holdet for godt to år siden.

’Jeg anede faktisk ikke, at der var gået så lang tid, før nogle af holdkammeraterne fortalte mig det. Det kunne have været hvem som helst for vi har nogle gode frisparksskytter på holdet, men jeg er glad for at det var mig,’ grinede Ferran Torres inden han overraskende fortalte om sin oprindelige intention med frisparket.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Cancelo kom hen til mig, og gav mig et godt råd til, hvordan jeg kunne tage frisparket. Jeg tænkte kort over det, og så prøvede jeg at sparke bolden over muren. Men sådan er det nogle gange når man er inden i en god periode, så har man heldet med sig, og det vigtigste er, at bolden gik ind’, fortalte Torres ærligt i ifølge avisen Mundo Deportivo.

’Jeg har det rigtig godt for tiden. Jeg er rolig, jeg træner hårdt, og jeg forsøger at fokusere på præstationerne på banen. Det er vigtigt at være mentalt stærk i en klub som Barca’, udtalte Torres hvilket fik journalisten til at spørge om det så betyder, at han er holdets nye frisparksspecialist.

’Nu må vi se. Jeg kan forestille mig at Lewandowski ønsker at sparke det næste frispark, men sandheden er, at vi har mange gode frisparksskytter på holdet’, afsluttede Ferran Torres som nu er noteret for tre mål i fire kampe i denne sæson..:FORSIDE:.