Tør Valverde satse på Miranda i aften?

FCBARCELONA.DK - 10.02.19

© Getty Images

Med Jordi Alba ude med karantæne, skal Ernesto Valverde finde på et alternativ til positionen i aftenens kamp i Bilbao. Spørgsmålet er om Barca-træneren tør satse på B-holdets Juan Miranda, der ikke var særlig heldig sidst han spillede.

Miranda er med i den trup som Valverde har med Bilbao i dag og det må være et signal om, at Barca-træneren har tillid til den 19-årige spanier.

Valverde har ingen andre naturlige venstre backs i truppen. Tidligere har han benyttet Vermaelen, Sergi Roberto og Semedo på pladsen, når Alba skulle have en sjælden pause. Ingen har dem har dog set særligt gode ud på den uvante position.

Juan Miranda blev brugt i de tidlige pokalkampe, men da Barca mødte Levante, faldt han helt igennem og blev skiftet ud i pausen. Siden har Miranda ikke indgået i planerne eller sågar trænet med førsteholdet, indtil at Alba fik karantæne for en uge siden.

Ernersto Valverde har muligvis tænk sig at give den unge spiller en ny chance, men San Mamés virker ikke det optimale sted at gøre det. Baskernes hjemmebanepublikum er kendt for at lægge et enormt pres på modstanderne, så her vil Miranda virkelig blive testet.

Om Miranda starter inde eller på bænken, får man svaret på når startopstillingen offentliggøres omkring kl. 19.45, en time inden at opgøret fløjtes i gang.

.:FORSIDE:.