Topbrag i vente i morgen mod Getafe på Camp Nou

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.02.20

© Getty Images

Getafe ligger noget overraskende med helt i toppen af La Liga. Madrilenerne indtager tredjepladsen i tabellen kun syv point efter Barca på andenpladsen, så der venter et topbrag i morgen eftermiddag.

I sidste sæson spillede Getafe med om en Champions League-billet, men de missede akkurat kun lige fjerdepladsen i slutningen af sæsonen. I denne sæson aspirerer de igen til Champions League-bold, da de inden morgendagens kamp ligger på tredjepladsen i La Liga.

Der venter dermed et topbrag i ligaen, da Barca kun er syv point foran Getafe. Det ventes at blive en svær kamp for catalanerne, da Getafe er gode på udebane. Her har madrilenerne hentet point i otte ud af elleve udekampe, hvor fem er blevet til sejre. Det vil sige, at Getafe er et bedre udebanehold en Barca, hvilket vidner om holdets kvalitet.

Barca har dog hjemmebanestatistikken med sig, da catalanerne har taget ti ud af elleve mulige sejre på hjemmebane. Kun én kampe er endt uafgjort mod Real Madrid, så Barca har endnu ikke tabt på Camp Nou i denne sæson.

Uanset hvad er Barca dog forpligtet til at vinde for at holde snor i Real Madrid på førstepladsen, der er tre point foran Barca. Det bliver helt sikkert et spændende topopgør mod Getafe, som vises på TV2 Sport X og på TV2 Play.

644x70

.:FORSIDE:.