fbpx

Top 10: Her er de mest læste artikler i 2020

FCBARCELONA.DK - 01.01.21

© Getty Images

Vi har nu alle lagt året 2020 bag os og nu tager vi sammen fat på 2021 med optimisme og store forhåbninger. Her på fcbarcelona.dk tager vi lige et sidste tilbageblik på det forgangne år og på de mest læste artikler her på siden.

2020 har været et turbulent år i Barca. Det skyldes ikke mindst corona-virussen, som fik taget på hele verden. Det gjaldt også på Camp Nou, hvor klubben blev efterladt i en økonomisk og sportslig krise. Det er dog ikke corona, som har fyldt mest på fcbarcelona.dk.

Det er derimod en dansker, som var hovedperson i den mest læste artikel på fcbarcelona.dk i 2020. I et interview pustede angriberen til debatten om, at Barca-spillerne ikke træner hårdt nok til træning. Denne artikel blev læst næsten 90.000 gange. Udover Braithwaite er det uden overraskelse Messi, som stjæler flere af pladserne i Top 10. Argentineren ønskede som bekendt at forlade klubben i sommer, men endte med et blive mod sin vilje efter stor dramatik og polemik. Også Luis Suárez' er med i toppen.

Herunder har vi samlet en Top 10 over de mest læste artikler på fcbarcelona.dk i hele 2020. Du kan trykke på hver af artiklerne for at læse dem igen.

1. Braithwaites udtalelser vækker opsigt i Barcelona
2. Messi med voldsomt afskedsbrev til Suárez
3. Journalist: Cristiano Ronaldo har tilbudt sig til Barca 
4. Video: Messi resignerede allerede i pausen
5. Avis: Her er startopstillingen som Koeman foretrækker
6. Video: Se yachten Messi og Suárez holder ferie på
7. Officielt: Her er trøjenumrene for sæsonen 2020/21
8. Officielt: Lionel Messi bliver i Barca!
9. Medie: Manchester United forhandler med Messi
10. Fotos: Messi og Suárez lader batterierne op på Ibiza

.:FORSIDE:.