fbpx

Todibo: ’Retur til Barca? Ja, hvorfor ikke?’

Simon Arun Vrábel - 27.02.24

// Todibo

Den tidligere Barca-spiller, Jean-Clair Todibo, har i denne sæson leveret så gode præstationer for sin franske klub Nice, at rygterne om et sommerskifte er kraftigt tiltagende. Spørger man ham selv, afviser han ikke en retur til Barca.

Som kun 19-årig kom Jean-Clair Todibo til Barca, men på daværende tidspunkt var konkurrencen i forsvaret så stor, at den høje franskmand i stedet blev sendt til Nice, hvor han i dag er én af ligaens allerstørste navne. Todibo husker dog tydeligt tiden i Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg fortryder på ingen måder mit ophold i Barca, for det var en fantastisk oplevelse. Jeg lærte enormt meget fra spillere som Pique, Umtiti og Lenglet, og det har hjulpet mig meget den dag i dag’, indledte Todibo ifølge tv-stationen Canal Plus.

Herefter blev Todibo spurgt ind til sin fremtid. Flere engelske klubber rygtes interesseret i den 24-årige forsvarsspiller, og journalisten ville vide, om en retur til Barca også kunne være en mulighed.

’Retur til Barca? Ja, hvorfor ikke? Sidste gang fik jeg ikke den spilletid som jeg ønskede, for der var nogle rigtig dygtige spillere foran mig. Jeg havde også en træner, Ernesto Valverde, som var under et stort pres, så jeg forstår godt, at han valgte Piqué i stedet for en ung 19-årige knægt som mig’, forsatte Todibo.

Barca købte Jean-Clair Todibo for en million euro i 2019 fra Toulouse, og solgte ham i 2021 til Nice for 8,5 million euro. Barca har angiveligt fået en videresalgsklausul i kontrakten, men det er uvist, om catalanerne også har fået en tilbagekøbsklausul.

Todibo nåede kun fem kampe for Barca i sine 2,5 år i klubben, som også bød på lejeophold hos Schalke 04, Benfica og Nice.

todibo2F

.:FORSIDE:.