Todibo og Umtiti tog en ny coronatest i går

FCBARCELONA.DK - 09.09.20

© Getty Images


Såvel Jean-Clair Todibo som Samuel Umtiti blev smittet med coronavirus i midten af august måned. Nu er karantænen ved at være overstået, men de må vente lidt med at træne med, for de skal først have svar på en test fra i går.

Det var med meget få dages mellemrum at først Todibo og dernæst Umtiti blev bekræftet smittet med corona. Todibo blev konstateret smittet den 12. august og Umtiti to dage senere.

Lige siden har de to franskmænd måtte holde sig hjemme i karantæne, uden tilladelse til at gå ud. I går fik de så lov til at møde frem på klubbens træningsanlæg, for at få taget endnu en test der forhåbentlig skal fastslå, at de nu er raske og fri af virus.

Svaret kommer sandsynligvis senere i dag og er testene negative, kan de to spillere igen begynde at træne. Det bliver dog i første omgang på individuel basis nogle dage, inden de kan slutte sig til holdkammeraterne. Sådan siger reglementet omkring Covid19.

Dermed vender der snart to spillere mere tilbage til træningen. I de nærmeste dage dukker også Miraslem Pjanic også op, efter at han måtte udskyde sit skifte til Barca noge uger på grund af coronavirus.

644x70

.:FORSIDE:.