fbpx
Annonce

Todibo kan være nøglen til mega byttehandel

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.05.20

© Getty Images
// Semedo // Miralem Pjanic // Todibo // De Sciglio

I går aftes kom det frem i de catalanske og italienske medier, at Barca og Juve er enige om en stor byttehandel, der involverer flere spillere. De sidste deltaljer er ved at blive forhandlet på plads og her kan Jean-Clair Todibo få en rolle.

Barca og Juve skulle efter sigende være enige om at sende Nelson Semedo til Italien, mens catalanerne får Pjanic og De Sciglio samt 25 mio. euro. Det skulle nu være en færdig handel, men Todibo kan også blive indkluderet. Det skriver avisen Sport.

Juventus har vist store interesse for den franske forsvarsspiller gennem lang tid og de forhandler nu med Barca om at få ham med i handlen. Hvis det sker, vil prisen på 25 mio. euro stige til 45 mio. euro, da Barca værdisætter Todibo til 20 mio. euro i denne sammenhæng.

Barca kan dog få flere penge for Todibo, da Everton er klar med 25 mio. euro, mens Leipzig er klar med 30 mio. euro. Barca foretrækker dog at handle med Juventus, så derfor er de villige til at få mindre for ham.

Lykkes en handel med Juve, vil Barca dog stadig have gjort en glimrende handel med Todibo, da han kom til Barca for kun to mio. euro.

Lige nu er Todibo udlejet til Schalke 04. Her var han i aktion i lørdags, da Bundesligaen blev genoptaget. Undervejs måtte han dog udgå med en skade. Schalke ventes ikke at have økonomien til at udnytte deres købsoption på 25 mio. euro.

.:FORSIDE:.