Todibo forlader ikke Barca for enhver pris

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 15.05.19

© Getty Images

Jean-Clair Todibo har ikke i sinde at forlade Barcelona, trods en noget sekundær rolle. Skulle et skifte komme på tale, vil spilleren garanteres fast spilletid, og der vil kun være tale om en lejeaftale.

Der har længe været forlydender om, at Napoli skulle være mere end interesseret i få fingrene i Barcas unge forsvarstalent, Jean-Clair Todibo, på en midlertidig kontrakt. Det er efter sigende kun et spørgsmål om tid, inden Barca offentliggør købet af Matthijs de Ligt, og med et forsvar der i forvejen tæller tunge navne som Piqué, Lenglet og Umtiti, ser det mere end svært ud for Todibo at erobre en plads på holdet.

Ikke desto mindre var spillerens agent ude at lægge en dæmper på rygterne om et muligt skifte til Napoli. Franskmanden skulle ifølge sin agent udelukkende være interesseret i en midlertidig lejeaftale, i fald han garanteres fast spilletid. 'Jeg har talt med Barcelona, og intet er blevet afgjort omkring Todibos fremtid. Enten vil han forblive i klubben, eller også vil han blive udlejet til en klub, hvor han er garanteret at få minimum 30 kampe'.

'Dette er årsagen til, at det er meget usandsynligt, at han vil skifte til Napoli, da chancen for, at de kan tilbyde ham så meget førsteholdsfodbold, er meget lille' understregede Todibos agent og uddybede: 'Jeg kan ikke kræve, at Carlo Ancelotti benytter ham i minimum 30 kampe i løbet af den kommende sæson, da det ville være respektløst både over for ham og klubben (Ancelotti træner Napoli, red.)' kom det afslutningsvis fra agenten.

 

.:FORSIDE:.