fbpx

To ud af fem udlejede spillere ventes tilbage i Barca

FCBARCELONA.DK - 30.05.22

// Antoine Griezmann // Miralem Pjanic // Iñaki Peña // Alex Collado // Francisco Trincao

Barcas sportslige ledelse er sammen med Xavi godt i gang med at planlægge den kommende sæson. Her skal de blandt andet beslutte om der er nogle af de udlejede spillere, der skal have en ny chance i klubben.

Efter at Coutinho blev solgt til Aston Villa, er der fem andre udlejede spillere der som udgangspunkt vender tilbage til Barca. Som det ser ud nu, er det dog kun to af dem der reelt har en mulighed for at blive en del af truppen til næste sæson. De fem udlejede spillere er målmand Iñaki Peña, Miralem Pjanic, Alex Collado, Francisco Trincao og Antoine Griezmann.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tredje målmand Iñaki Peña blev udlejet til Galatasaray i januar, så han kunne få noget spilletid og vise om han kunne begå sig på et relativt højt niveau. Han gjorde det glimrende hos tyrkerne, ikke mindst da Galatasaray gæstede Camp Nou i Europa League, hvor han holdt buret rent i 0-0 opgøret.

Alt tyder på at reservemålmand Neto forlader Barca denne sommer og at Peña får tilbudt tjansen som reserve for Ter Stegen.

Alex Collado var ikke indskrevet hos Barca i den første halvdel af sæsonen, hvorefter han blev udlejet til Granada. Her har angriberen fået godt gang i karrieren igen og de gode takter giver ham nok chancen hos Barca, i hvert fald i sommerens træningskampe.

Miralem Pjanic har haft et noget blandet ophold hos Besiktas og det er så godt som 100% sikkert, at Xavi ikke vil bruge spilleren fra Bosnien. Han skal derfor sælges eller have endnu en sæson hvor han udlejes.

Situationen for Francisco Trinco er lidt den samme som hos Pjanic. Portugiseren har ikke imponeret hos Wolverhampton og han har ingen fremtid i Barca. Løsningen bliver nok et skifte hjem til den portugisiske liga, måske på endnu en lejeaftale.

Sidst, men ikke mindst, er der Antoine Griezmann. Hans lejeaftale gælder også den kommende sæon, hvor Atlético Madrid vil være forpligtet til at købe ham. Man kommer derfor ikke til at se Griezmann i Barca-trøjen mere.

.:FORSIDE:.