To debutanter kan ventes i aften

FCBARCELONA.DK - 10.01.19

Ernesto Valverde har en reservespækket trup med til pokalkampen mod Levante og her tegner det til officiel debut til to af spillerne, nemlig Jeison Murillo og B-holdets Moussa Wagué.

Når Ernesto Valverde sender sine spillere på banen til opgøret mod Levante, bliver det med stor sandsynlighed med Jeison Murillo blandt de elleve udvalgte spillere. Piqué bliver hjemme i Barcelona og det er oplagt, at columbianeren kommer i gang for sin nye klub. Det lå også mellem linjerne, da Valverde holdt pressemøde i går. Dermed kan Murillo se frem officiel debut i Barca trøjen.

En anden debutant kan blive B-holdets senegaleser, Moussa Wagué. Med Semedo i truppen må det dog forventes, at den lynhurtige spiller tager plads på bænken fra start og i stedet kommer på banen i anden halvleg.

Kampen i aften virker som en oplagt mulighed for at få set den kun 20-årige spiller i aktion, med mindre Valverde får brug for at foretage andre udskiftninger på grund af kampens forløb.

Wagué kom til Barca B i sommer, men først her ved årsskiftet fik han papirene på plads til at kunne rykke ud for førsteholdet. Det sker måske i aftenens kamp.

.:FORSIDE:.