To år uden straffespark mod Barca i ligaen

FCBARCELONA.DK - 14.02.18

Barca er de seneste sæsoner løbet med fairplay prisen i ligaen på grund af færrest gule og røde kort, men også når det gælder begåede straffespark, er catalanerne klart turneringens duks.

Ingen kan beskyldes Barca for at været et hårdt spillende hold der lægger vægt på fysikken, snarere tværtimod. De begår konsekvent færre frispark end deres modstandere og antallet af advarsler og udvisninger har flere år i træk været det laveste i ligaen.

Begåede straffespark indgår ikke i beregningen af fairplay prisen, men også på denne konto skiller Barca sig ud. I dag er det nemlig præcist to år siden, at Barca sidst begik et straffespark i en ligakamp. Det var i en kamp mod Celta på Camp Nou, der i øvrigt sluttede med en catalansk 6-1 sejr.

Siden dengang har holdet spillet 76 ligakampe, svarende til to hele sæsoner, uden at bolden har været lagt på 11-meter pletten foran deres eget mål. Det er der ikke andre hold kan der kan matche. I toppen af statistikken ligger Valencia og Celta, der begge har begået 18 straffespark, mens rivalerne fra Real Madrid ligger på 8 og Atlético de Madrid 7.

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.