Tilbud: Spar 35% på den officielle Barca-sækkestol

FCBARCELONA.DK - 20.03.21

Nu har du mulighed for at få fingrene i den officielle FC Barcelona XXL sækkestol til en særlig tilbudspris. Vi har fået en adgang til et parti af den flotte sækkestol, som vi kan tilbyde med 35% rabat.

Der er tale om en XXL FC Barcelona Edition sækkestol i sort. På fronten finder man Barcas logo og navn, mens bagsiden er udsmykket med teksten 'Més que un club'. Sækkestolen kan bruges både inden- og udendørs, og kan dermed både benyttes til børneværelset, stuen eller i haven. Den måler 160 cm i højden og 120 cm i bredden, og kan dermed bruges af både børn og voksne.

Sækkestolen er fyldt med polystyrenperler, som tilpasser sig til din kropsbygning, støtter op om din ryg og letter presset på rygsøjlen. Sækkestolens betræk er både blødt og slidstærkt, lavet af top kvalitets high-tech nylon, som holder din sækkestol så god som ny.

Den normale pris for sækkestolen er 1280 kr., men vi kan tilbyde en rabat på 35%, så prisen lander på 832 kr. Dette er inklusiv levering lige til døren. Leveringstiden er 7-10 dage.

Vi har lavet en online shop hvor man kan betale sikkert med MobilePay eller betalingskort.

Klik her for at bestille den officielle FC Barcelona XXL sækkestol..:FORSIDE:.