Tilbud: Se Barca-Sevilla til en uhørt lav pris

FCBARCELONA.DK - 22.01.19

Barca skal som bekendt møde Sevilla over to kampe i Copa del Rey kvartfinalen. Nu kan du sikre dig en plads på Camp Nou til den afgørende kamp i Barcelona inklusiv direkte fly og hotel til en uhørt lav pris.

Allerede i morgen går det løs i den første af de to kvartfinaler i Copa del Rey mod Sevilla, når Barca skal en tur til Andalusien. Allerede i næste uge, den 30. januar, gælder det så returkampen på Camp Nou og til netop denne kamp kan man i øjeblikket sikre sig direkte fly til Barcelona, hotel med morgenmad og billet til kampen til en helt utrolig pris.

Det er Danmarks bedste arrangør af fodboldrejser, LA Travel, som er klar med det fantastiske tilbud. Med i pakken får man:

1 overnatning på 3-stjernet hotel i Barcelona
Morgenmad på hotellet
Kategori 5 billet til kampen
Pris: 1.195 kr.

Hertil kommer flybilletten, som man selv skal bestille og som i øjeblikket kan fås til en meget lav pris. Lige nu kan man komme tur/retur til Barcelona fra København med udrejse den 30. januar og hjemrejse dagen efter til bare 585 kr. Dermed bliver den samlede pris for rejsen til Copa del Rey kvartfinalen mod Sevilla blot 1.780 kr. alt inklusiv.

Man har også muligheden for at opgradere sine kampbilletter til yderst fordelagtige priser. De ser ud som følgende:
Kategori 4 = 100 kr.
Kategori 3 = 150 kr.
Kategori 2 = 200 kr.
Kategori 1 = 299 kr.
Kategori 1 premium = 450 kr.
VIP Balkon kortside = 800 kr.
VIP Balkon langisde = 1300 kr.

Dette specielle tilbud kan kun bestilles på email info@latravel.dk. Da der er tale om et ekstraordinært tilbud kan man ikke bestille det på LA Travels hjemmeside.

.:FORSIDE:.