Tilbud: Se Barca-Lyon på Camp Nou til super pris

FCBARCELONA.DK - 18.12.18

Mandag blev der trukket lod til ottendedelsfinalerne i Champiions League og her skal Barca som bekendt møde franske Lyon over to kampe. Nu kan du sikre dig en plads på Camp Nou til det afgørende returopgør til en fantastisk pris.

Vores rejsepartner LA Travel er klar med en super pris til kampen den 13. marts mellem Barca og Lyon, som spilles på Camp Nou. Der er tale om den sidste og afgørende kamp ottendedelsfinalen, hvor Barca altså forhåbentligt spiller sig videre til kvartfinalen. Prisen er bare 1.995 kr. og med i pakken medfølger:

1 overnatning på 3* hotel i Barcelona
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen i Kategori 5 (kan opgraderes)

Hertil kommer flybilletten, som man selv skal bestille og som i øjeblikket kan fås til en særdeles lav pris. Lige nu kan man komme tur/retur til Barcelona fra København med urejse den 13. marts og hjemrejse dagen efter til bare 529 kr. Dermed bliver den samlede pris for Champions League ottendedelsfinalen mod Lyon blot 2.525 kr.

Dette specielle tilbud kan kun bestilles på email info@latravel.dk. Da der er tale om et ekstraordinært tilbud kan man ikke bestille det på LA Travels hjemmeside.

.:FORSIDE:.