Avis: Tilbagekøbsklausul kan forhindre Pérez-skifte

Magnus Wind - 28.01.20

© Getty Images

Selvom det længe har set ud til, at Carlos Pérez skifter til AS Roma, så kan en manglende tilbagekøbsklausul forhindre skiftet. Barca ønsker at tilføje den til kontrakten, men dette afvises af den italienske klub. 

Rygterne har svirret længe, og specielt i de seneste par dage har Carlos Pérez været rygtet kraftigt til AS Roma. Det hele startede sidste fredag, da Quique Setién fortalte den unge catalaner, at Barcas nye træner ikke så ham som en fast del af førsteholdstruppen. Samtidigt er Ousmane Dembélé på vej tilbage fra sin skadespause, hvilket gør udsigterne til spilletid for Pérez endnu længere. 

Skiftet til italiensk fodbold og Roma har ellers været meget tæt på officielt. Mandag formiddag gik rygterne på, at Pérez havde forhandlet en aftale på plads med den italienske klub, men nu ser uenighed om en tilbagekøbsklausul ud til, at spolere skiftet. Barca ønsker at få denne klausul indført i kontrakten, så det vil være muligt for catalanerne at hente offensivspilleren tilbage til en bestemt pris en gang i fremtiden. I følge avisen Sport, så har den catalanske klub meddelt Pérez' agent dette.

Men Roma ønsker ikke at denne klausul skal være en del af kontrakten. Det bekræftede Romas sportsdirektør, Gianluca Petrachi forleden i en udtalelse.

Hvad fremtiden bringer for unge Pérez bliver spændende at følge i de kommende dage. Transfervinduet lukker ved midnat fredag.

644x70

.:FORSIDE:.