Thiago Silva lægger ekstra pres på Coutinho

FCBARCELONA.DK - 11.06.19

Med Neymar ude af Copa América, lægger Brasiliens Thiago Silva et ekstra pres på Philippe Coutinho, der ser ud til at have fået spilleglæden tilbage på det brasilianske landshold.

Efter en skuffende sæson hos Barca har Coutinho fået lidt opmuntringer med det braslianske landshold, der de seneste uger har forberedt sig til Copa América.

Brasilien må undvære den ankelskadede Neymar og det mener Thiago Silva øger Coutinhos ansvar. 'Philippe Coutinho har haft en svær sæson hos Barcelona, hvor man buede af ham, men her hos os er han en bærede spiller, specielt når vi ikke har Neymar' kom det fra Thiago i går.

Det ansvar er Thiago Silva sikker på at Coutinho kan løfte. 'Han var den bedste spiller på banen i de to træningskampe vi spillede, ikke kun på grund af hans pasninger og mål, men også for hans defensiv. Han er glad igen' fortsatte Thiago Silva.

'Vi får brug for ham, specielt når vi ikke har Neymar' afsluttede brasilianeren.

Så bliver det spændende at se, om Coutinho er i stand til at løfte den enorme ansvar på det brasilianske landshold, der om blot fire dage tager hul på Copa América på hjemmebane.

.:FORSIDE:.