Thiago kan være på vej tilbage til Barcelona

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.02.19

© Getty Images

Thiago Alcantara forlod Barca i sommeren 2013 for at slutte sig til Pep Guardiola og Bayern München i søgen efter fast spilletid. Det har han fundet i det tyske, men nu her fem og et halvt år senere kan Rafinhas storebror være på vej tilbage.

Siden Thiagos skifte væk fra Barca har historierne jævnligt floreret om en genforening med barndomsklubben. Nu lyder det igen, at han kan være på vej til en tilbagevenden til den catalanske storklub.

I de tyske og catalanske medier står der, at Thiagos kone gerne vil tilbage til Catalonien og Barcelona af forretningsmæssige årsager, da hun er medejer af et hotel på Costa Brava. Thiagos kone har også sin familie i Catalonien, da hun er catalaner, og det trækker også at komme hjem til dem, efter snart seks år i det sydlige Tyskland.

Det er blandt andre den catalanske avis Sport som er med til at bringe historien, men de nævner ikke noget om hvor sandsynligt en tilbagevenden for Thiago er. Spørgsmålet er også, om Barca har brug for den italienskfødte spansk-brasilianer.

Barca har som bekendt allerede sikret sig den 21-årige hollænder Frenkie de Jong fra 1. juli. Dertil har man også Arthur til midtbanen, samt den lovende Carles Aleñá. Derudover ventes Sergi Roberto at blive rykket tilbage på midtbanen til sommer, mens man også har Arturo Vidal til rådighed. Så er der også Rakitic, Rafinha, Samper og Denis Suárez,

De tre sidstnævnte ventes solgt og hvis man sælger både Rakitic og Vidal til sommer vil det være en måde at skabe plads til Thiago på. Der er dog ikke nogen tvivl om, at man i det catalanske helt sikkert gerne vil have Thiago tilbage. Han har udviklet sig til en verdensklassespiller i Bayern München efter han skiftede væk fra Barca som en reservespiller. Catalanerne har også haft snøren ude efter ham flere gange, men i sidste ende har man valgt andre kandidater.

.:FORSIDE:.