Thiago: 'Dembélé er en fantastisk spiller'

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.07.19

© Getty Images

Ousmane Dembélé er gennem de seneste uger blevet rygtet væk fra Barca og her skulle især Bayern München være klar til at hente den franske angriber. Her står den tidligere Barca-spiller Thiago klar med åbne arme.

På trods af at være rygtet væk mødte Dembélé som bekendt ind til træning en uge før sæsonforberedelserne officielt starter til den nye sæson. Det sender et stærkt signal om, at han har lært meget af hans sidste to sæsoner, og at han er determineret mod at vise sit værd i Barca.

Alligevel rygtes Dembélé dog fortsat væk fra Barca, da han er en spiller, som kan indbringe en stor sum penge i den catalanske klubkasse. Her er Bayern München en seriøs bejler til franskmanden.

Nu har den tidligere Barca-spiller Thiago så kommenteret et muligt skifte for Dembélé fra Barca til Bayern. 'Dembélé er en fantastisk spiller. Som en fodboldspiller og som en der har spillet mod ham, kan jeg sige, at han er meget god. Jeg elsker at spille med alle de bedste spillere, som gerne vil komme til Bayern' lød det for nylig fra Thiago til den tyske avis Bild.

Men ud af respekt for sin barndomsklub og overfor sin nuværende klub tilføjede Thiago også: 'Jeg er dog ikke sportsdirektøren, som bestemmer hvilke spillere vi henter og hvilke vi ikke skal hente' afsluttede han.

.:FORSIDE:.