Ter Stegen vogtede buret i tysk 6-1 sejr

FCBARCELONA.DK - 20.11.19

© Getty Images

Endelig! Det har Ter Stegen nok tænkt, da han i går fik pladsen i det tyske mål i en vigtig kamp. Barcas keeper vogtede målet, da Tyskland besejrede Nordirland og dermed sikrede sig førstepladsen i EM kvalifikationsgruppe C.

Landstræner Joachim Löw har Manuel Neuer som den foretrukne i det tyske mål, men i går var det altså Ter Stegen der fik chancen. Det skete i en særdeles betydningsfuld kamp, hvor det handlede om at tage førstepladsen i gruppen foran Holland. Det krævede en sejr over Nordirland.

Ter Stegen har ved flere lejligheder udtrykt frustration over, at han står i skyggen Neuer. Barca-keeperen blev kåret blandt verdens tre bedste målmænd i sidste sæson og det mener han bør give mere spilletid for Tyskland.

Det fik han så i går, hvor Tyskland vandt med 6-1. Nordirerne kom ellers foran tidligt i kampen ved Michael Smith på et hårdt fladt skud tæt ved stolpen, hvor Ter Stegen ikke kunne klandres for målet.

Herfra satte tyskerne sig solidt på kampen og det endte altså med en sikker og fortjent på 6-1 på en aften, hvor Ter Stegen kun havde lidt at lave. Udover sejren og førstepladsen i gruppen, kunne han glæde sig over endelig at have fået spilletid på landsholdet.

.:FORSIDE:.