Ter Stegen: 'Vi skal vise vi er de bedste'

FCBARCELONA.DK - 15.04.19

© Getty Images

Det var Ter Stegen der havde fået opgaven at holde pressemøde om kampen i morgen mod Manchester United. Her lagde han ikke skjul på, at 0-1 føringen fra første opgør ikke blot skal forsvares.

'De har vundet nogle kampe på udebane og vores forspring er ikke stort. Vi går ikke kun efter at forsvare føringen, men at vise at vi er de bedste. Derfor er der brug for at spille en god kamp i morgen' lagde tyskeren ud.

'Alt kan ske i Champions League, som vi selv har oplevet det i de seneste tre år. Vi ønsker at vinde i dag og komme videre. Vi vil vinde på vores egen måde' fortsatte han.

Her er hvad Ter Stegen ellers kommenterede:

Mange blev sparet mod Huesca:
'Dem der spillede på Old Trafford er udhvilede og holdet er derfor 100% klar, måske med en ændring eller to fra vores træner'.

Piqués gode form:
'Det betyder meget, for han gør det altid godt. Han har stor erfaring og betyder utrolig meget for os. Han er en afgørendde faktor for succes'.

Frygt for ny nedtur, som mod Roma sidste sæson:
'Vi skal ikke tale så meget om, hvad der skete i fortiden. Det var et hårdt slag, men nu er vi tilbage hvor vi gerne vil være og vi ønsker ikke at det gentager sig. Det vil være en god dag at skabe en succes på, med hjælp fra vores tilhængere. Sammen med dem, håber vi at kunne vinde'.

Vurdering af United:
'De har hurtige spillere, så vi skal hele tiden være opmærksomme, som vi var i første kamp. Det bliver nøglen til at vinde i morgen, men det bliver en meget svær kamp. Det så man også i første kamp, hvor de gjorde det svært for os'.

Kan United komme tilbage, som mod PSG:
'Det gode er, at vi spiller på en anden måde end PSG, men vores forspring er farligt, fordi det er så lille. Vi skal som altid holde på bolden og spille som vi plejer. Ud fra det skal vi skabe chancer, for at få et godt resultat'.

.:FORSIDE:.