Ter Stegen: 'Sejren er vigtigere end mine redninger'

FCBARCELONA.DK - 05.11.20


Ter Stegen vendte i går tilbage efter sin lange skadespause og det gjorde han med flere afgørende redninger i 2-1 sejren over Dynamo Kiev. Efter kampen glædede han sig både over sejren og over at være tilbage.

'Vi indledte kampen godt, med gode muligheder foran mål, men derefter begyndte vi at have det ret svært. Det betød at kampen blev lidt mere nervøs. Vi spillede godt i første halvleg, men i anden halvleg var der en periode, hvor vi ikke stod korrekt og så fik vi det svært' indledte han.

'For mig var det meget vigtigt, at vi vandt denne kamp. Jeg havde stor lyst til at vende tilbage til banen igen og lave det jeg allerbedst kan lide' fortsatte han.

'Vores modstander skabte ret mange chance og det skal vi forbedre. Det er noget vi skal have talt om' sagde tyskeren videre om Barcas defensive problemer.

Han ønskede tydeligvis ikke at fremhæve sin egen indsats i kampen. 'Det er ikke redningerne der er det vigtige, men at vi vandt kampen. Jeg er meget tilfreds med holdet, for vi ligger i toppen af gruppen' kom det fra ham.

Til sidste kommenterede han sin nylige forlængelse. 'Jeg har aldrig tvivlet på at forlænge. Jeg ønskede at blive enig med klubben og i starten var det lidt svært, men det er normalt. Både jeg og klubben vidste hvad vi ville' afsluttede Ter Stegen.

.:FORSIDE:.