fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Vi alle håber at De Jong bliver'

FCBARCELONA.DK - 31.07.22

// Ter Stegen

Ter Stegen mødte pressen efter 2-0 sejren over New York Red Bulls og her kom han med sit indtryk af de to uger i USA, ligesom han også kommenterede på De Jongs situation og ankomsten af Lewandowski.

'Det har været 15 dage med mange træninger og gode kampe. Vores først fornemmelser er gode og vi får endnu en god test i næste uge' indledte han og henviste til Gamper-opgøret den 7. august mod mexicanske Pumas.

Her er hvad Ter Stegen ellers sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De nye spillere i truppen:
'Vi har et hold med rigtig stor konkurrence. Folk kæmper for deres plads hver eneste dag og det gør alle bedre. Jeg er sikker på at alle de nye spiller kommer til at hjælpe os'.

Frenkie de Jongs situation:
'Hvad skal jeg svare på det? Det er op til klubben og spilleren. Selvfølgelig vil vi alle gerne have de bedste spillere på holdet og det er præcist hvad han er. Han besidder store kvaliteter og vi vil alle have, at han bliver, men det er ikke noget jeg blander mig i. Det er op til klubben'

Holdets muligheder for titler:
'Jeg mener, at når man har et hold som vi har nu, er vi i stand til at kæmpe med om det hele, som hver sæson. Jeg synes vi har et ret godt hold, med god bredde. Det hjælpe når du har kampe hver tredje dag'.

Forholdet til Lewandowski:
'Ja, vi taler tysk sammen, men han er super interesseret i at lære et nyt sprog. Han gør det det supergodt og vi har taget imod ham på bedst mulig måde. Jo før han føler sig til rette, jo bedre. Det er det første mål'.

Lewandowski har endnu ikke scoret:
'Han manglede heldet i dag, men jeg tager det helt roligt. Han har store kvaliteter til at score inden længe. Han kan gøre en forskel og han kommer til at hjælpe os meget'.

Ter Stegens egen situation:
'Jeg synes jeg har fået arbejdet godt de første uger. Jeg arbejder hårdt og fokuserer på det jeg skal. Jeg er tilfreds med hvordan det går indtil nu'.

.:FORSIDE:.