fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Uafgjort er et retfærdigt resultat'

FCBARCELONA.DK - 20.06.20

© Getty Images
// Ter Stegen // Sevilla

Marc André ter-Stegen var en af de spillere der mødte pressen efter 0-0 kampen mod Sevilla. Han betegnede resultatet som retfærdigt og mener stadig, at Barca kan vinde mesterskabet.

'Jeg synes vi spillede en god kamp, specielt i første halvleg. Vi vidste at vi mødte et svært hold, men vi dominerede. Alt taget i betragtning mener jeg, at uafgjort er et retfærdigt resultat, for Sevilla havde også sine chancer. I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage. Begge hold havde sine chancer og ingen fortjente at vinde' sagde han umiddelbart efter kampen.

'Vi har mistet to point og nu skal vi gå efter de næste tre point. Det handler om være positive. Vi skal fokusere på os selv. Med de ambitioner vi viste i denne kamp, vil vi kæmpe for hvert eneste point. Jeg hæfter mig ved holdets reaktion, da Sevilla pressede os mest' fortsatte han.

'Vi afhænger ikke længere af os selv og vi må se, hvordan rivalerne klarer sig, men vi er på rette vej. Rent defensivt viser vi vores bedst version og jeg er sikker på, at vi bliver mestre hvis vi vinder alle vores kampe' afsluttede han.

.:FORSIDE:.