fbpx

Ter Stegen så tysk katastrofekamp fra bænken

Simon Arun Vrábel - 23.11.22

// Ter Stegen

Barcas ubestridte førstemålmand Marc-André ter Stegen, så hele Tysklands åbningskamp imod Japan fra bænken. Her var han vidne til en ydmygelse af de store og det kan måske åbne døren for spilletid.

Marc-André ter Stegen kom ikke i aktion da Tyskland meget overraskende tabte deres åbningskamp onsdag eftermiddag med 2-1 til Japan. Tyskland kom ellers planmæssigt foran, men måtte se japanerne score to gange i slutfasen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Selvom Ter Stegen på Camp Nou har vogtet det catalanske mål igennem otte år, så har den 30-årige målmand endnu ikke kommet til et punkt i sin karriere, hvor han er førstevalget på det tyske landshold. I stedet er det hans konkurrent og kollega Manuel Neuer, som står forrest i køen om spilletid og det var også tilfældet denne eftermiddag. Her indledte Tyskland deres VM-gruppe med et katastrofalt nederlag til Japan, som vandt kampen med 2-1.

Manuel Neuer er fyldt 36 år, men alligevel holder han Ter Stegen bag sig i kampen om spilletid og det scenarie har stået på siden den 26. maj 2012, hvor Ter Stegen fik sin landsholdsdebut. Blot to år efter Ter Stegens første landskamp for den stolte VM-nation, skiftede han fra Borussia Mönchengladbach til Barca i håb om, at kunne blive førstevalget på sit landshold, men den mission er her otte år senere endnu ikke lykkedes.

I denne VM-slutrunde har intet tydet på, at Neuer ville blive bænket på bekostning af Ter Stegen, men Neuer så noget tvivlsom ud ved begge japanske mål, så måske Ter Stegen kommer i spil til næste kamp, der er mod Spanien på mandag. Her kan han komme til at stå overfor flere klubkammerater..:FORSIDE:.