fbpx

Ter Stegen rejser hjem fra VM uden at have spillet

FCBARCELONA.DK - 02.12.22

// Ter Stegen

topbar22

VM blev aldrig nogen god oplevelse for Marc-Andre ter Stegen, for dels må Barca-keeperen se sit hold ryge sensationelt ud af slutrunden allerede i gruppespillet, dels spillede han ikke en eneste minut.

Ter Stegen vidste på forhånd, at Manuel Neuer var det indiskutable førstevalg i det tyske mål og det lavede landstræner Hansi Flick da heller ikke om på i de tre gruppekampe. Det betød at Neuer spillede samtlige minutter, mens Ter Stegen loyalt tog plads på bænken.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her har Barca-keeperen været vidne til at tysk hold i problemer i samtlige tre gruppekampe. Først tabte holdet sensationelt til Japan, så hentede de et acceptabelt 1-1 resultat mod Spanien, inden de til sidst besejrede Costa Rica med 4-2. I sidstnævnte kamp var indsatsen dog heller ikke overbevisende, for det først i slutfasen at sejren kom i hus og så var det for sent.

Tyskland er ude af VM grundet en dårligere målscore end Spanien og dermed kan Ter Stegen rejse tilbage til Barcelona, hvor Xavi kalder til træning på mandag..:FORSIDE:.