Ter Stegen reddede endnu engang Barca

FCBARCELONA.DK - 04.03.21

// Ter Stegen // Copa del Rey

Som så mange gange før var Ter Stegen igen altafgørende for Barca, da catalanerne onsdag spillede sig videre til pokalfinalen. Ved stillingen 1-0 reddede tyskeren nemlig et straffespark, som ellers kunne have sendt catalanerne ud af turneringen.

Barca var foran med 1-0 og der var kun små 20 minutter tilbage af kampen. Barca var tvunget til at score en gang mere for at gå i forlænget spilletid, mens en scoring af Sevilla ville betyde, at catalanerne pludselig skulle score yderligere tre mål for at gå videre.

Derfor lignede det et exit for Barca, da Sevilla efter 71 minutter fik tildelt et straffespark. Her var Ter Stegen dog endnu engang på pletten, da hoppede til den rigtige side og uden problemer reddede afslutningen fra Ocampos.

Efter det reddede straffespark pressede Barca endnu mere på og lykkedes med at udligne i det 94. minut, da Piqué headede bolden i mål. I den forlængede spilletid sikrede Martin Braithwaite det videre avancement med en hovedstødsscoring.