fbpx

Ter Stegen reddede Barca med pragtredning

FCBARCELONA.DK - 03.01.22

// Ter Stegen

ps5 art


Ter Stegen har været i modvind i denne sæson, hvor han ikke har haft de samme afgørende redninger, som han ellers har været kendt for i Barca. Søndag mod Mallorca reddede tyskeren dog Barca med en pragtredning i slutminutterne.

Tyske Marc-André ter Stegen har imponeret i målet siden ankomsten til Barcelona i 2014, men i denne sæson har Barca-keeperen været udsat for en del kritik. Ter Stegen har nemlig ikke samme vanlige stil disket op med fantastiske redninger og afgørende indgreb, som det ellers tidligere har været tilfældet.

Artiklen fortsætter under annoncen


I søndagens kamp mod Mallorca lukkede Ter Stegen dog munden på kritikkerne, da han havde en særdeles afgørende rolle i Barcas sejr på 0-1. I de døende minutter af kampen spillede hjemmeholdet sig nemlig frem til en helt fri chande ved bagerste stolpe, hvor der blev afslutte på mål. Her leverede Ter Stegen en pragtredning med højre arm og beviste hvilken fantastisk reaktionsevne, som han besidder.

Redningen var direkte årsag til, at Barca fik sejren over Mallorca og kunne tilføje tre særdeles vigtige point til ligakontoen. Derudover bar den afgørende redning en god nyhed for Ter Stegen, som dermed fik tanket selvtillid og forhåbentlig kan bygge videre på den flotte præstation.

.:FORSIDE:.