fbpx

Ter Stegen meldes fortsat tvivlsom mod Atlético

Peter Vyff - 01.12.23

// Ter Stegen

Ter Stegen har efterhånden siddet ude med en rygskade et par uger uger. Tyskeren arbejder dog hårdt på at blive klar til søndagens topkamp mod Atlético Madrid, men han meldes fortsat tvivlsom til det vigtige opgør.

Barcas sejr i tirsdags over Porto kunne nærmest ikke være kommet på et bedre tidspunkt, eftersom der venter holdet to skæbnesvangre kampe i La Liga. Catalanerne tager på søndag mod tredjepladsen, Atlético Madrid, inden den nuværende andenplads, Girona, kommer på besøg i næste uge.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi kan dog glæde sig over at have en næsten helt rask spillertrup til rådighed, efter at have overstået de langvarige skader til Frenkie de Jong, Robert Lewandowski, Pedri og Raphinha. Cheftræneren må dog fortsat undvære den korsbåndsskadede Gavi, der er ude for sæsonen, og muligvis Marc-André ter Stegen, som endnu ikke har deltaget i holdets træning, siden han pådrog sig en lændeskade for små tre uger siden.

Tyskeren gør dog ifølge avisen Sport alt, hvad han kan for at nå at blive klar til søndagens topkamp. Landsholdsmålmanden mødte endda frivilligt op i går for at selvtræne på Barcas anlæg, men det er endnu uvist, hvorvidt han når at blive klar.

Catalanerne har angiveligt også overvejet at tilbyde Ter Stegen smertestillende for at kunne være med, men eftersom reservemålmand Iñaki Peña har leveret to overbevisende præstationer, ønsker man nu ikke længere at tage den chance med tyskeren..:FORSIDE:.