fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Målet er at vinde Champions League'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.11.19

© Getty Images
// Ter Stegen

I et interview med FIFA forud for dagens Champions League-kamp mod Dortmund talte Marc-André ter Stegen lidt om sidste sæsons skuffelser og det helt store mål for denne sæson, hvor holdet vil prøve og vinde pokalen med de store ører.

'Sidste sæson var et år hvor meget gik op og ned. Det er normalt det sker. Selvfølgelig vil vi her i Barcelona altid gå efter at vinde det hele. Vi vandt en del kampe, men desværre kunne vi ikke nå finalen i Champions League, men jeg mener vi havde et godt år når alt kommer til alt som et hold' sagde han.

'Vi prøver altid at blive bedre. Sidste sæson vandt vi ligaen og vi havde mange ambitiøse mål. Desværre lykkedes det ikke for os at vinde Champions League og Copa del Rey, men sådan er fodbold. Du ved aldrig hvad der sker, selvom vi lærte meget af det og vi kan lære af det der skete' sagde han videre.

'I denne sæson er målet er at vinde Champions League. Sådan er det hvert år, så det er meget nemt at sige. I denne klub vil vi altid vinde hver eneste titel. Hver og en af dem er vigtig. Det gælder også for Champions League selvfølgelig' afsluttede tyskeren.

.:FORSIDE:.