Ter Stegen: 'Husker ikke navnene på modstanderne'

FCBARCELONA.DK - 01.04.20

© Getty Images

I et interview med avisen El Pais erkender Ter Stegen noget overraskende, at han reelt ikke bruger så meget tid på at se fodbold. Han fortæller også, at han har svært ved at huske navne på modstanderne.

Marc André ter Stegen betragtes af mange som en af verdens bedst målmænd, men tyskeren er tydeligvis ikke fanatisk med sin sport. Det fremgår da han bliver spurgt, om han kender navnene på de spillere han står overfor i Barcas kampe.

'Har ingen anelse, for jeg ser ikke meget fodbold, kun når der er gode kampe eller når en ven spiller. Nogle gange bliver jeg spurgt om konkrete spillere og så ved jeg ikke hvem de taler om' udtaler han.

'I ligaen er der for eksempel mange navne jeg glemmer. Jeg ved ikke hvad de hedder, men når jeg ser en video med dem, ved jeg udmærket hvem de er. Jeg husker bedre hvordan de bevæger sig på banen og afslutter, end hvad deres navn er. Det er lidt mærkeligt, men det sker når vi analyserer vores modstandere' fortsætter han.

Som alle andre må Ter Stegen holde sig hjemme i denne tid og det ærgrer ham tydeligt. 'Lige nu tager jeg det ganske roligt, men selvfølgelig vil jeg tilbage på banen og kæmpe for alt det der er at kæmpe for. Vi er i slutningen af sæsonen og det er ærgerligt at man er stoppet op. Lige nu er fodbold dog ikke det vigtigste. Vi skal blive derhjemme og vi spillere er ingen undtagelse' afslutter han.

.:FORSIDE:.