Ter Stegen: 'Jeg forsøger bare at gøre mit arbejde'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 02.12.19

© Getty Images

Marc-André ter Stegen leverede en pragtpræstation i søndagens vigtige udesejr mod Atlético Madrid. Den tyske målmand valgte dog ydmygt efter kampen at lægge vægt på holdets indsats frem for sin egen.

Ter Stegen diskede op med flere afgørende feberredninger, da Barca med nød og næppe sikrede sig de tre point ude mod Atlético Madrid på en sen scoring af Messi. Til trods for den blændende indsats valgte tyskeren dog at fjerne fokus fra sig selv med de beskedne ord: 'Jeg forsøger bare at gøre mit arbejde'.

I stedet fremhævede målmanden hele holdets arbejdsindsats. 'Disse kampe hjælper os med at vokse som hold og det er det vigtigste. Jeg er meget glad, fordi vi har spillet godt og vundet et par kampe i træk' lød det fra en tilfreds tysker.

'Vi var klar over, at det er et svært sted at komme på besøg. Det er normalt, at de skaber chancer. De besidder en masse kvalitet, men vi gjorde det godt defensivt, og vi endte med at score det mål, der sikrede os en meget vigtig sejr' forsatte Ter Stegen.

'Vi gjorde det, vi havde håbet på inden kampen, og det vi havde forberedt os på hele ugen. Jeg er meget tilfreds med denne sejr' afsluttede Barca-keeperen, der endnu en gang blev en altafgørende faktor for sit hold.

.:FORSIDE:.