Ter Stegen: 'Jeg forlader ikke Barca denne sommer'

Magnus Wind - 02.06.20

© Getty Images

Marc-André Ter Stegen har kontraktudløb i Barca i 2022 og de to parter er endnu ikke blevet enige om en forlængelse. Nu forsikrer den tyske målmand dog, at han i hvert fald ikke forlader klubben denne sommer. 

Tyske Marc-André Ter Stegen har i denne sæson været en af Barcas bedste spillere. Målmanden har kontraktudløb i 2022 og han ønsker en forlængelse, der afspejler hans vigtighed på holdet, hvis opholdet skal forlænges i den catalanske klub. Grundet corona-pausen er de to parter ikke kommet nærmere en aftale, men i et fælles interview med de tyske medier Kicker og DAZN, forsikrer Ter Stegen, at han ikke forlader Barca denne sommer. 

'Der er ikke nogen mulighed for, at jeg smutter denne sommer. Min agent har været i kontakt med klubben, men det er blevet sat på pause grundet corona-virussen'. Sådan indleder Ter Stegen interviewet til Kicker og fortsætter. 'I øjeblikket hvor mange mennesker er bekymrede for deres liv, besluttede vi at udsætte forhandlingerne. Men både min familie og jeg har det godt i Barcelona'. 

Til slut udtaler den tyske målmand følgende til mediet DAZN. 'Jeg har det godt, fordi min familie har det godt. Det er ikke fordi jeg har kontraktudløb denne sommer'. Ter Stegen og resten af Barca-holdet genoptager titelforsvaret i La Liga lørdag den 13. juni ude mod Mallorca. 

.:FORSIDE:.