Ter Stegen: 'Jeg er skuffet som alle andre'

FCBARCELONA.DK - 31.05.19

© Getty Images

I en udmelding på de sociale medier lægger Ter Stegen ikke skjul på, at sæsonens afslutning var en stor skuffelse for ham og holdkammeraterne. Samtidig glæder han sig over at endnu et mesterskab kom i hus.

'Jeg er skuffet, ligesom alle de andre i truppen, klubben og tilhængerne, over den måde sæsonen sluttede på. Det har været en god sæson for os, men ikke perfekt, for vi oplevede svære øjeblikke i slutningen, først og fremmest i Champions League mod Liverpool på Anfield, hvor vi ikke gjorde det godt nok. Dernæst i pokalfinalen mod Valencia, hvor vi kunne have skrevet historie med at vinde pokalen for femte gang i træk' skriver Barcas tyske keeper.

Til gengæld er han glad for holdets suveræne sejr i ligaen. 'Vi har arbejdet hårdt for at kunne løfte dette trofæ igen og denne gang kunne vi fejre det på Camp Nou. Dette er mit fjerde mesterskab på fem år og det ottende for FC Barcelona på 11 år. Det er en kæmpe succes!' kommer det fra ham.

Lige nu er Ter Stegen i gang med at komme sig over de knæproblemer der holdt ham ude af de sidste kampe af sæsonen og som samtidig har medført afbud til Tysklands landskampe i starten af juni.

.:FORSIDE:.