Ter Stegen forsvarer Setiéns måde at spille på

FCBARCELONA.DK - 17.02.20

© Getty Images

Der blev piftet en del på Camp Nou i lørdagens opgør mod Getafe, når Barca valgte at spille bolden tilbage til Ter Stegen. Den tyske keeper forsvarer dog Quique Setiéns ideer med at bygge spillet op bagfra.

En pæn del af de 80.000 tilskuere på Camp Nou lørdag aften var ikke begejstrede, når Barca valgte at spille tilbage til sin målmand i stedet for fremad banen. Det medførte i perioder en del piften. Ter Stegen er dog ikke enig med tilhængerne.

'Ved målspark er det til tider de centrale forsvarsspillere der starter opspillet, så vi undgår et pres allerede i første fase. Det handler om hele tiden om at finde nye ideer for at blive stærkere og komplicere tingene for modstanderne' udtaler tyskeren.

'Der var fans der ikke var særlig tilfreds med disse pasninger tilbage, men jeg mener de kan være nødvendige for at starte bagfra på ny. Vi skal være tålmodige, specielt mod de hold der presser meget højt. Det er en god løsning, der nogle gange kan gå galt, så det er noget man skal forstå' fortsætter han.

I kampen mod Getafe i lørdags, var Ter Stegen en af de Barca-spillere der havde flest berøringer i løbet af opgøret.

.:FORSIDE:.