fbpx

Ter Stegen er nu i top 5 af Barca-målmænd

Anders Lang Jensen - 20.10.21

// Ter Stegen

Marc-André Ter Stegen kom til Barca i 2014 fra Mönchengladbach, og siden da er tyskeren blevet blandt verdens bedste målmænd. Mod Valencia gik han desuden ind blandt de fem målmænd med flest kampe i Barca-buret.

Ter Stegen er i gang med sin ottende sæson som Barca-spiller, og i sin tid i klubben har tyskeren ikke set sig tilbage. Målmandsprofilen er en uhyre vigtig mand for holdet og det er blevet til mange kampe for blau-grana.

Søndag mod Valencia stod Marc-André Ter Stegen sin kamp nummer 188 for Barca, og det er nok til at træde ind blandt de fem Barca-målmænd med flest kampe for klubben. Han er overgået af fire store legender i Víctor Valdés (387 kampe), Andoni Zubizarreta (301), Antoni Ramallets (288) og Salvador Sadurní (247).

Efter Claudio Bravo forlod Barca i 2016, har Marc-André Ter Stegen stået solidt plantet i målet som det klokkeklare førstevalg. I en alder af 29 år har tyskeren vundet 14 titler med Barca, og aldersmæssigt har Ter Stegen stadig mange sæsoner på topniveau tilbage i karrieren.

.:FORSIDE:.