fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'En pokalfinale er noget helt specielt'

FCBARCELONA.DK - 17.04.21

// Ter Stegen // Copa del Rey


Marc-André ter Stegen havde fået tjansen at holde pressemøde i går op til aftenens pokalfinale mod Bilbao. Her glædede Barca-keeperen sig tydeligt til opgave, selvom han udmærket ved det kan blive svært.

'For os er det en mulighed for at vinde en titel. Vi husker stadig kampen i Supercuppen (Barca tabte finalen mod Bilbao, red.) og vi ønsker ikke at det gentager sig. Det gik godt indtil det 90. minut, men dengang var vi mere trætte. I morgen er vi mere udhvilede og 100% klar. Det bliver en svær kamp, men vi er forberedt. Vi vil meget gerne vinde denne svære kamp og vinde en titel' indledte han.

'Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har spillet nogle af kampene i pokalturneringen og det er altid specielt. Det er noget som man gerne vil opleve som spiller. Det er noget jeg har ventet på' fortsatte han.

Her er hvad tyskeren ellers sagde:

Får resultatet indflydelse på ligaen?
'Det er en finale og har ikke noget med ligaen at gøre, men hvis vi vinder, vil det selvfølgelig give en god fornemmelse, og omvendt hvis vi taber. Vi ved hvad der venter og vi ser frem mod 90 minutter der kan give os en titel'.

Er Bilbao mere sultne efter at vinde et trofæ?
'Vi bliver aldrig vant til at vinde trofæer. Det kræver en stor anstrengelse og at man yder 100%. Vi har kæmpet hårdt for at nå hertil og vi fortjener at være i finalen. Nu står vi med gode muligheder, hvor trofæet afgøres i en enkelt kamp'.

Er Barca favorit i finalen?
'Jeg tror det er fifty-fifty, men hvis vi gør vores arbejde og spiller som vi gjorde før landskampspausen, har vi gode muligheder for at vinde og tage pokalen med til Barcelona, men vi skal spille en komplet kamp'.

'Jeg tror Athletic giver alt hvad de har, så det bliver en lige kamp. Det vil være trist ikke at vinde og vi håber, det ikke bliver sådan. Vi ved hvad vi skal gøre og er meget koncentreret' afsluttede han.

.:FORSIDE:.