Ter Stegen: 'Det vigtige er at lære af sine fejl'

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.05.19

© Getty Images

Marc-André ter Stegen er stadigvæk ikke førstevalg for det tyske landshold, selvom han og mange andre mener, at han skal være det. Tidligere har han lavet fejl, når han har fået chancen, men det bekymrer ham slet ikke, tværtimod.

Ter Stegen har lavet fejl i hans foregående kampe for sit land, men han føler ikke, at det er noget der kan bruges mod ham. 'Disse oplevelser gør dig stærkere. Målmanden er den sidste mand og du kan lave fejl' udtaler han.

'Der er fejl, som jeg gerne vil glemme, eller som jeg gerne vil gå tilbage i tiden for at ændre. Nu håndterer jeg det dog bedre. Fejl sker, men du må fortsætte med at forbedre dig' lyder det fra ham.

Barcas snart 27-årige tysker er da også skuffet over at være andetvalg, efter at Löw fortalte ham, at Neuer vil forblive førstevalg i denne omgang. Selv mener han, at han bør være nummer et. 'Selvfølgelig. Du håber på at spille. Nu er mine forventninger at fortsætte med at blive bedre, så jeg kan blive Tysklands nummer et'.

I denne sæson har Ter Stegen holdt buret rent hele 14 gange i La Liga. Hans rekord er på imponerende 20 af slagen i 44 officielle kampe.

Ter Stegen er 26 år og han er dermed syv år yngre end Neuer på 33 år. Ter Stegen spillede ikke et eneste minut for de tidligere verdensmestre under Tysklands skuffende VM-exit fra VM i Rusland sidste sommer.

.:FORSIDE:.